Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Lær at vurdere risici ved fødevareproduktion.

På faget ‘Fødevaresikkerhed i industriel produktion’ lærer du at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning.

Endvidere lærer du om risici ved forskellige fødevareproduktioner (biologiske, kemiske og fysiske risici) fra jord til bord.

• Fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedsstandarder
• HACCP analyse herunder risikoanalyse af biologiske, kemiske og fysiske risici
• HACCP plan, herunder udpegelse af CCP
• Opstilling af et egenkontrolprogram
• Validering og verifikation
• Dokumentation og sporbarhed
• Rengøring
• Hygiejne
• Hygiejneprocedurer og instruktioner

Spørg en vejleder

Er du i tvivl om, hvornår uddannelsen starter? Eller hvad du kan få tilskud til? Eller vil du gerne høre nærmere om dine muligheder for at bygge ovenpå?

Du kan få hjælp og vejledning hos administrationen, vejledningen og uddannelsesinstitutionernes studievejledning. Find telefonnumre og mailadresser nedenfor.