Fag, Fart og Forandring…….

Den 10 – 12. april 2018 sætter HK/Privat, Teknisk Landsforbund og Dansk Byggeri ekstra fokus på akademiuddannelser med 3 arrangementer.

Du inviteres til gratis eftermiddag med underholdende foredrag og indsigt i efter- og videreuddannelse. Dagen krydres dagen med en peptalk om det at turde forandring v/ skuespiller og filminstruktør Jens Arentzen og et foredrag om vilje om vindermentalitet v/racerkører Jason Watt.

Du bliver klogere på akademiuddannelserne, karrierevejledning og finansiering og der sættes fokus på mulighederne for at få tilskud til efteruddannelse gennem overenskomstens kompetenceudviklingsfond.

Efteruddannelse er med til at opkvalificere medarbejderne, så de dels bliver mere attraktive og dels kan få større arbejdsglæde.

Eftermiddagsarrangementerne foregår på følgende dage:

Tilmeldingsfrist den 10. marts 2018. Hent hele invitationen her 

Oplever du problemer med online-tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annika Madsen på ama@tl.dkeller 3343 6653.

Tag gerne dine kolleger, din chef + HR-afdeling med. Alle er velkomne og det er gratis.

Mød BYG OVEN PÅ på arrangementerne og få en snak om dine muligheder for efter- videreuddannelse og få informationsmateriale vedrørende de tekniske akademiuddannelser.

Tilmeld dig med din e-mailadresse og få besked når der er nyheder på bygovenpaa.dk