Der er GOD gang i byggeriet!

De første 10 faglærte – fulde af entusiasme – har fået super gode karakterer i Byggekoordination på Erhvervsakademi Sydvest. Akademiuddannelsen gennemføres i Haderslev

Et hold med 10 deltagere har netop gennemført det første fag på akademiuddannelsen i Byggekoordination.

Deltagerne kommer fra Sydvest- og Sønderjylland og undervisningen er gennemført i Haderslev, der er centralt i forhold til, hvor deltagerne kommer fra. Samtlige deltagere bestod med flotte resultater og er klar til næste fag, der gennemføres i 4. kvartal 2017, hvor også nye hold starter op.

Byggekoordination er en modulopbygget deltidsuddannelse med undervisning 8 dage fordelt på 9 uger hvert halvår og med en samlet uddannelsesperiode på 3 år.

BygOvenpå har talt med Chefkonsulent Kim Bo Skøtt, der er glad for den nye uddannelse: ”Vi er i dialog med mange virksomheder og medarbejdere og møder et stort behov for uddannelsen. Finansiering af uddannelses- og lønomkostningerne er stadig en barriere for at komme i gang med efter- og videreuddannelse, og derfor ser alle parter frem til udrulningen af den nye overenskomst, hvor akademiuddannelsen er forhåndsgodkendt i regi af kompetencefonden for planlagt uddannelse”.

Der er allerede nu stor interesse for de hold, der starter i det sene efterår 2017 og Erhvervsakademi SydVest ser frem til at fortsætte arbejdet med at videreudvikle de faglærte medarbejdere inden for bygge og anlæg. Det er til stor gavn for såvel virksomheder som medarbejdere, hvor mange har et langt og ikke mindst fysisk krævende arbejdsliv.

Kim Bo Skøtt fortsætter: ”Det har været en fornøjelse at møde den store entusiasme deltagerne har udvist i uddannelsesforløbet og som har givet nogle rigtig flotte eksamensresultater. De har alle lagt mange kræfter i uddannelsesforløbet og de har bevist, at faglærte sagtens kan klare sig på en akademiuddannelse og på ingen måde skal lade sig skræmme af kravene i en videreuddannelse, selv om det er lang tid siden, at de har siddet på skolebænken”.

Tilmeld dig med din e-mailadresse og få besked når der er nyheder på bygovenpaa.dk